Om twee redenen was het zaterdag 10 september groot feest op het terrein en in het verenigingsgebouw van TVSW in Waarder.
De eerste reden was vanwege het feit dat de in 1972 begonnen tennisvereniging dit jaar op haar vijftigjarig bestaan kan terugzien en zoiets moet natuurlijk gevierd worden. De accomodatie van en op het tennispark is naast de tennis ook de locatie van het Huis van Alles in Waarder met alle evenementen en ter uitbreiding van die mogelijkheden is er nu, de tweede reden om iets te vieren, naast de tennisbanen ook een gloednieuwe Jeux de Boulesbaan aangelegd.
Ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van TVSW was wethouder Dirk-Jan Knol naar het tennispark gekomen om de vereniging persoonlijk te feliciteren. Samen met Coby van Eijk, die ook al deze vele tientallen jaren sleutelhouder is geweest voor het tennispark, hebben zij door het werpen van de eerste ballen de nieuwe Jeux de Boulesbaan officieel geopend.
De tennisvereniging ontving uit handen van de KNLTB een fraaie plaquette voor het verenigingsgebouw en een mooie nieuwe vlag werd gehesen. Veel oudere en ook oud-leden, soms van ver weg, kwamen langs om de vereniging te feliciteren en deze feestelijke gebeurtenis mee te vieren. Gezellige live muziek door Mariposa en een uitgebreide barbeque verzorgden tot laat in de avond voor een opperbeste stemming en een geslaagde verenigingsverjaardag.