Zaterdag 17 februari heeft in en rondom gebouw "De Oude School" in Waarder weer een serie bijzonder geanimeerde en goed bezochte activiteiten plaatsgevonden t.b.v. de GZB (Gereformeerde ZendingsBond) en dan met name voor de werken van Thomas en Cobie Roest-Oskam in Thailand en Wim en Willemien van de Berg voor "Huis van Licht".
Binnen in "De Oude School" was er van alles te koop. Speelgoed, snoep, cadeautjes, fruit, taarten, wenskaarten, tweedehands boeken, onderkleding en nog veel meer. Tot tweemaal toe werd een verkoping per opbod gehouden voor prachtige zaken zoals o.a. hotel-overnachtingen, maar ook voor smakelijke artikelen zoals o.m. echt huisgemaakte advocaat.
Terwijl bezoekers binnen gezellig konden shoppen, spanden een aantal hardwerkende vrijwilligers zich buiten in om, uiteraard voor een bescheiden vergoeding t.b.v. de beoogde goede doelen, de auto's van de bezoekers te wassen. Binnen kon worden deelgenomen aan leuke workshops en sjoelen voor alle leeftijden. De kinderen konden luisteren naar een boeiend zendingsverhaal met lichtbeelden en de sportievelingen hebben zich kunnen uitleven in een spannende sponsorloop rondom de kerk. Een vier-gangen lunchbuffet kon daarna de verbruikte energie weer aanvullen.
(99 foto's)

Terug > Menu