De Oude School naast de NH Kerk en daar omheen was zaterdagmiddag 15 februari het werkterrein van de zendingsmarkt waarvan de opbrengst gaat naar de ondersteuning van het vele werk van Marieke in Noord-Afrika. In en rondom de Oude School was weer van alles te doen en ook te koop voor het goede doel. Buiten voor de kerk konden bijvoorbeeld auto's worden gewassen en halverwege de middag renden de kinderen hun gesponsorde rondjes om de kerk. Voor die rondjes rondom de kerk waren velen van hen in de voorgaande week al huis aan huis met een bijdrage-intekenlijst langs de deur gegaan. Een springkussen naast de kerk maakt voor de kinderen de belevenis kompleet.
Binnen was er van alles te koop. Kaas, groenten en fruit, bloemstukjes, speelgoed, boeken, taarten en cakes, snoep, kleding, allerlei fraaie handwerken, schilderijen en nog heel veel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen en natuurlijk kon er even worden gezeten om te genieten van een kopje koffie of thee, al dan niet met een punt appeltaart, een tompouce of een andere lekkernij. Aan het eind van de middag kon ook nog eens worden aangeschoven voor een voortreffelijk lopend buffet.
Het was een drukke middag met een fraaie opbrengst voor het mooie werk van Marieke van ruim € 4000, waar de verdiensten van de rondjes sponsorloop nog bij gaan komen.
(66 foto's)
Terug naar Menu